כל כך מעט זמן, כל כך הרבה אפשרויות. דאגנו לייצר מגוון שיעורים מכל סוג ומטרה, לכל שריר ובמיוחד – לכל אחד ואחת מכם, עם השונות, הצרכים, וההעדפות שלכם.
מה שבטוח, הסיבה "אבל אין ספורט שאנחנו אוהבים" לא קיימת או רלוונטית בספריה שלנו. אז קדימה, ספריה או לא ספריה, כאן מותר לדבר, לצעוק, רצוי לעשות רעש, ובעיקר לזוז...
הספרייה פתוחה למנויים מתמידים מסיום החודש השלישי במנוי.
אומרים שלרקוד זה הפסיכולוג הכי טוב לנפש, בואו ליהנות לשחרר להרקיד את הנפש משמחה.
כן, רוצה להתחיל כברעקרונות האימון הפונקציונאלי בשילוב משקולות לעבודה מדויקת מאתגרת וחזקה.
כן, רוצה להתחיל כברמוזמנים להניע ולהגמיש את הגוף המפרקים והשרירים. לפתוח את היציבה והנשימה ולהרגיש נפלא.
כן, רוצה להתחיל כברנפתח את בית החזה נגמיש את המפרקים נאריך את השרירים ונרגיש נפלא
כן, רוצה להתחיל כברהכל בחבילה אחת, אימון משקולות במשקל נמוך בקצב אירובי ובדופק גבוה. שורף, מחטב ומעיר את האנרגיה.
כן, רוצה להתחיל כברלנוע מתוך הקשבה לגוף לתנועה וליכולת אישית. נפתח יכולות וטכניקת ביצוע ונעמיק אל שפת הגוף וההבנה התנועתית בתוכו.
כן, רוצה להתחיל כברהשילוב המושלם בין כוח למתיחה ע"י דיוק בטכניקה ובביצוע נכון נאפשר שיפור נכון ללא פציעות ומכאובים
כן, רוצה להתחיל כברחיטוב לכל הגוף בשילוב יציבה כוח ותנועה. שיעור זורם בדופק גבוה. דרגת הקושי תקבע עפ"י המשקל של המשקולות.
כן, רוצה להתחיל כברהצטרפו לחגיגה! שיעור אירובי קליל וכיפי מעורר וקצבי שלא ישאיר אף אחד אדיש! קדימה בואו למלא את האנרגיות ולשרוף מלא!
כן, רוצה להתחיל כברשיעור העובד על חיזוק השרירים הגלובאליים, בשילוב חיזוק השרירים המייצבים, כל זאת תוך עבודה דינאמית והעלאת הדופק לפיתוח סיבולת לב ריאה והגברה של שריפת השומנים. משיעור זה תצאו מזיעים, חזקים ושמחים!
כן, רוצה להתחיל כברAdrenaline - אימון כושר פונקציונאלי המורכב מכל האלמנטים התומכים בשיפור היכולות האתלטיות של הגוף. כוח, חיזוק שרירי הליבה ולבסוף חלק מטבולי הנקרא "מטקון" לשריפה מקסימלית של קלוריות וחיטוב הגוף.
כן, רוצה להתחיל כברStrength Zone - אימון כושר פונקציונאלי על טהרת הכוח. סופר - סטים של חיזוק בעצימות גבוהה על מנת להביא את כל שרירי הגוף למיצוי מקסימלי. כל התרגילים הינם מורכבים ובעזרת שיטות אימון שונות במהלך האימון אנו
כן, רוצה להתחיל כברשיעור העובד על חיזוק השרירים הגלובאליים, תוך עבודת שיווי משקל התורמת לחיזוק השרירים המייצבים. בשיעור זה נעבוד עם משקולות וגומיה, נמתח, נחזק ונחטב! משיעור זה תצאו חזקים, מתוחים ומרוצים!
כן, רוצה להתחיל כברנעבוד על תנועתיות המפרקים והגב, יציבות האגן והמרכז הגוף. להפחתת עומסים מעמוד שדרה והנאה שלמה לגוף ולנפש.
כן, רוצה להתחיל כבראימון חיטוב משובח לעבודה על כל שרירי הגוף ובמיוחד הרגליים. יהיה מאתגר וכיף בטירוף! קדימה מתחילים.
כן, רוצה להתחיל כבראימון עדין ועמוק לכל הגוף. שילוב של תנועה מפרקית משחררת, גמישות, התארכות ושיווי משקל. מומלץ במיוחד לאוהבי הריצה ולאנשים שמבלים זמן רב בישיבה.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור עיצוב דינאמי, עם כסא וזוג משקולות. שיעור מעורר ומחייה את הגוף והנפש! אימון מלא אתגר, כוח, פאן ושריפת אנרגיה.
כן, רוצה להתחיל כבראימון כוח וחיטוב איכותי לכל הגוף. עבודה לפי סטים עם דגש לעבודת רגליים. קחו משקולות או בקבוקים וקדימה מתחילים.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור עיצוב עם זוג משקולות ומגבת קטנה, אימון אנרגטי וסוחף, המשלב בתוכו כוח, אירובי, שיווי משקל והמון אתגר!
כן, רוצה להתחיל כברחשבתם כמה שיווי משקל צריך על קורה? מוזמנים לדמיין ולאתגר את מרכז היציבה והבלאנס.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור המאתגר את שרירי הליבה, משפר את היציבה, פותח את הגוף ובית החזה לנשימה נכונה, משפר את גמישות המפרקים ומעניק לנו גוף חזק ,גמיש ובריא.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור שמורכב מרצפים תנועתיים זורמים המשלבים חיזוק, כוח, גמישות ושיווי משקל תוך מיקוד בשרירי ליבה ויציבה. בואו ליהנות
כן, רוצה להתחיל כברמזמינה אותך להצטרף אליי לשיעור עיצוב דינאמי עם גומייה קשורה. שיעור חיזוק total body,
כן, רוצה להתחיל כבר50 דקות של אימון משקולות בדגש על עבודת ידיים ופלג גוף עליון לחיזוק השרירים והמפרקים ולשמירה על גוף חזק ובריא.
כן, רוצה להתחיל כברעבודת כוח משולבת במתיחות בכל מישורי התנועה. שילוב זורם של עדינות ועוצמה לחיזוק ושחרור הגוף.
כן, רוצה להתחיל כברהקיר מהווה התנגדות ותמיכה לגוף בשיעור רצפים יוצא מן הכלל. עבודה על הגוף כמכלול שלם ליציבות התארכות חיטוב והרגשה נפלאה.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור הזומבה משלב כיף גדול באמצעות הריקוד לצלילי המוזיקה הלטינית ותוך כדי עבודה על סיבולת לב הריאה. אין צורך בידע מוקדם ניתן לעקוב אחר הסימונים ופשוט להנות.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור זומבה.. קומו על הרגליים, תגבירו ובואו לשעה של אושר וכושר, מלאי את עצמךבאנרגיות!
כן, רוצה להתחיל כברפילאטיס עמוק סדגש על פיתולים וכפיפות, לגמישות הגוף ולתחושת אורך בעמוד שדרה.
כן, רוצה להתחיל כברחיטוב, חיזוק ושריפת שומנים, כל החבילה בשיעור אחד סוחף ואנרגטי העובד על כל שרירי הגוף.
כן, רוצה להתחיל כברלרקוד זה הפסיכולוג הכי טוב לנפש! כל כך כיף ומשחרר שאתם פשוט חייבים.
כן, רוצה להתחיל כברמוזמנים להעניק לגופכם מתנה! שיעור פותח, מותח, נעים ומשחרר.... חובה לכולם!
כן, רוצה להתחיל כברבשיעור נתמקד בקיבוע מול תנועה באגן, תנועתיות מול חוזק בגב. פתוח משחרר ונעים לסיום כל אימון.
כן, רוצה להתחיל כבראימון פונקציונאלי מעניק לנו מקסימום תועלת במינימום זמן. יהיה מאתגר אבל עם חיוך גדול ואנרגיות בשמיים.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור קיקבוקס המתרכז בשריפת שומנים בקצב אירובי, אנרגטי וסוחף!
כן, רוצה להתחיל כברלרקוד להשתחרר וליהנות מכל רגע, לבד או ביחד עם כל המשפחה. לקצב הלטיני, היפ הופ, ישראלי וכל סגנון שעושה שמח.
כן, רוצה להתחיל כבראימון חזק בדופק גבוה! שיעור המשלב אירובי וכוח עם משקל גוף בשילובי הכיסאות.
כן, רוצה להתחיל כבראימון קרדיו מאתגר המותאם לכל רמות הכושר, מבוסס על תנועות מעולם אומנויות הלחימה. חוויה סוחטת של אנרגיה מתפוצצת ומתחדשת.
כן, רוצה להתחיל כברבואו פשוט כמו שאתם, נעלי ספורט ומצב רוח טוב. נשרוף, נשחרר ונזיע. מתאים לכל המשפחה!
כן, רוצה להתחיל כבראימון המבוסס על משקל גוף בשילוב תרגילי כוח, קרדיו וליבה. לחזוק, חיטוב ושריפת שומנים מוגברת.
כן, רוצה להתחיל כבראפילו לא צריך לקום מהכסא:) תנועה מעירה ומשחררת, הנעה של הגוף תוך התמקדות בעמוד שדרה ואגן.
כן, רוצה להתחיל כברנעבוד על הגוף כולו בליווי משקולות ידיים. עבודה המשלבת פלג גוף עליון ותחתון שרירי בטן וגב.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור המתמקד בהגדלת טווחי תנועה במפקים, משלב מתיחות שיווי משקל, עבודה על שרירים מייציבים בטן וגב.
כן, רוצה להתחיל כברסדרת הפילאטיס הקלאסי שלנו מאפשרת הבנה ודיוק תנועתי, תוך ביצוע מבוקר ונכון.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור פילאטיס להארכת השרירים תנועתיות המפרקים וחיזוק המרכז והיציבה.
כן, רוצה להתחיל כברויניאסה flow משולבת פתיחת אגן ירכיים וכתפיים עם דגש על חיזוק וגמישות.
כן, רוצה להתחיל כבררצפים של כוח ועבודה פונקציונאלית על כל שרירי הגוף בשילוב אלמנט ההחלקה עם 2 צלחות.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור אירובי עם צעדים מעולם הריקוד המשלב עבודת סיבולת לב ריאה ושריפת שומנים.
כן, רוצה להתחיל כבראימון קיקבוקס אנרגטי וסוחף, לשחרור אגרסיות ועצבים, בשילוב אומנויות לחימה כמו אגרוף, מואי טאי, קראטה ועוד.
כן, רוצה להתחיל כבראימון אנרגטי, סוחף ושורף לחיטוב ושיפור הכושר הגופני. מתאים לכולם בכל גיל ובכל רמה.
כן, רוצה להתחיל כברנחזק את הגוף תוך כדי תנועה עם אביזר מיוחד ומאתגר שלא יפסח על שום שריר בגוף! הכינו צלחות חד פעמיות שיש בכל בית. וקדימה מתחילים!
כן, רוצה להתחיל כברשיעור המתייחס לתנועה מתוך המרכז, איסוף והתייחסות לשרירים העמוקים ושרירי הבטן בשילוב מתיחות.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור שכולו אורך ותנועה עם מקל מטאטא שיש לכולנו בבית. המטאטא מעניק לנו טווחי תנועה גדולים וארוכים יותר.
כן, רוצה להתחיל כברשיטת הפיטסטיקס מזמינה אתכם להצטרף לטירוף! בריקוד סוחף, בתיפוף מעורר ובאנרגיות שלא תרצו להפסיק.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור שכולו חוויה לכל המשפחה, לחיטוב הגוף ותנועה עם הסקייטבורד הקטן.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור חיטוב מושלם המורכב מ 3 סטים חזקים לכל חלקי הגוף.
כן, רוצה להתחיל כברכושר יכול להיות כיף אדיר אם עושים אותו ביחד, והכי כיף עם המשפחה כולה!
כן, רוצה להתחיל כבראימון שניתן לקיים עם כל בני המשפחה או הורה וילד בלבד! מוזמנים להתגבש דרך הכושר.
כן, רוצה להתחיל כברהשיעור שייקח אתכם למסע בין כל העולמות: חיטוב הגוף, חיזוק שרירי ליבה, איסוף הבטן והמרכז.
כן, רוצה להתחיל כבראימון בדופק אירובי המותאם לשריפת שומנים, דגש על סיבולת לב ריאה ועובד כנגד משקל גוף.
כן, רוצה להתחיל כברעולם הפילאטיס בתרגיליו הקלאסיים והאיכותיים ממש מהבסיס.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור פילאטיס קצר בדגש על חיזוק המערכת האחורית, בשילוב כדור קטן וגומייה .
כן, רוצה להתחיל כברמאיפה הכל מתחיל? ואיך אוספים את הבטן? בשיעור פילאטיס קצר וממוקד לשרירי הבטן.
כן, רוצה להתחיל כבריושבים כפופים כל היום? מרגישים את העומס בצוואר ובכתפיים? זה בדיוק בשבילכם!
כן, רוצה להתחיל כברשיעור פילאטיס קצר ויעיל עם כל הדגשים והעקרונות מעולם הפילאטיס, תוך התמקדות בתרגילים המכוונים לחיזוק הישבן.
כן, רוצה להתחיל כברמחפשים להקל על כאבי גב? לשחרר מתחים וסטרס? שיעורי הפילאטיס להניע את הגב ועמוד השדרה.
כן, רוצה להתחיל כבראימון המתקיים בעצימות גבוה עם הפוגות קצרות למנוחה. בשיעור זה נעבוד לפי זמנים.
כן, רוצה להתחיל כברהשיעור שמכין אתכם לביקיני. אתגר ה- הבטן 360 שיעור שמוקדש כולו להצרת היקפים ובטן חזקה ושטוחה.
כן, רוצה להתחיל כבראימון בדופק אירובי המשלב תרגילי כוח בדגש לחיזוק פלג גוף עליון.
כן, רוצה להתחיל כבראימון אירובי בדופק גבוה בשילוב תרגילי כוח לחיזוק שרירי הגוף השונים.
כן, רוצה להתחיל כבררצפים תנועתיים זורמים מעולם הפילאטיס בשילוב כוח וגמישות בשיעור אחד מנצח!
כן, רוצה להתחיל כברחבילת החיזוק המושלמת לכל הגוף! משלבת תרגילי שיווי משקל וכוח ביחד עם מתיחה פתיחה ואורך.
כן, רוצה להתחיל כברהחיזוק המושלם עם מקל מטאטא! התייחסות לעמוד שדרה, לפתיחת החזה ולתנועתיות הכתפיים.
כן, רוצה להתחיל כברבכל עץ, בכל פארק וגם אצלנו! אימון רצועות, האימון שעובד על כל הגוף כנגד התנגדות הגוף!
כן, רוצה להתחיל כברבכל עץ, בכל פארק וגם אצלנו! אימון רצועות האימון שעובד על כל הגוף כנגד התנגדות הגוף!
כן, רוצה להתחיל כברבכל עץ, בכל פארק וגם אצלנו! אימון רצועות האימון שעובד על כל הגוף כנגד התנגדות הגוף!
כן, רוצה להתחיל כברבכל עץ, בכל פארק וגם אצלנו! אימון רצועות האימון שעובד על כל הגוף כנגד התנגדות הגוף!
כן, רוצה להתחיל כברצלחת חד פעמית שיש בכל בית הופכת לאביזר מאתגר וסוחף לחיזוק בעיקר הרגליים והישבן.
כן, רוצה להתחיל כבראנחנו כל כך סגורים ומכווצים כל היום שכולנו חייבים להימתח, להיפתח, לנשום ולנוע.
כן, רוצה להתחיל כברקצב המים הוא שם המשחק כאן! חוויה מעוררת את כל החושים, שורפים, מחזקים וגם מזיעים!
כן, רוצה להתחיל כברהעבודה על הכסא מאפשרת לנו להרגיש, להבין ולהניע ביתר קלות את עמוד השדרה .
כן, רוצה להתחיל כברמוכנים להרגיש על הגובה?! קופסאות שימורים שיש בכל בית הופכים לאביזר חיזוק ואתגור שרירי היציבה ושיווי המשקל.
כן, רוצה להתחיל כברהמקום להתחיל! שיעור קצר המלווה בהסברים ברורים והנחייה מדויקת.
כן, רוצה להתחיל כברהמקום להתחיל! שיעור קצר המלווה בהסברים ברורים והנחייה מדויקת.
כן, רוצה להתחיל כברהמקום להתחיל! שיעור קצר המלווה בהסברים ברורים והנחייה מדויקת.
כן, רוצה להתחיל כברהמקום להתחיל! שיעור קצר המלווה בהסברים ברורים והנחייה מדויקת.
כן, רוצה להתחיל כברהמקום להתחיל! שיעור קצר המלווה בהסברים ברורים והנחייה מדויקת.
כן, רוצה להתחיל כברהמקום להתחיל! שיעור קצר המלווה בהסברים ברורים והנחייה מדויקת.
כן, רוצה להתחיל כבראת מוזמנת לעוף על עצמך! כי לרקוד זה הפסיכולג הכי טוב לנפש. לשחרר, להביע, להשתולל, להתמכר לקצב ולריקוד!
כן, רוצה להתחיל כבראת מוזמנת לעוף על עצמך! כי לרקוד זה הפסיכולג הכי טוב לנפש. לשחרר, להביע, להשתולל, להתמכר לקצב ולריקוד!
כן, רוצה להתחיל כבראת מוזמנת לעוף על עצמך! כי לרקוד זה הפסיכולג הכי טוב לנפש. לשחרר, להביע, להשתולל, להתמכר לקצב ולריקוד!
כן, רוצה להתחיל כברהחבילה המושלמת שתכניס אותך לכושר- לשרוף ועצב את הגוף בשיעור אחד! שיעור קצר שיעלה את הדופק לאט ובהדרגה, עם קצב המוזיקה נחזק את כל קבוצות השרירים בגופינו. בשילוב תנועות אירובי פשוטות וסוחפות.
כן, רוצה להתחיל כברנכיר את המרכיבים הפנימיים שלנו בעולם היוגה וכיצד לשלב אותם בתרגול.
כן, רוצה להתחיל כברהיכרות עם עולם היוגה, שיעור שמוקדש להסבר וליווי הרצף הראשון והשני בסדרה בשיטת אשטנגה יוגה.
כן, רוצה להתחיל כברבסרטון זה נתרגל את הרצפים של החימום ומשם נמשיך לשיעור בדגש תנוחות העמידה ועבודת רגליים, חיזוק ומתיחה של כל שרירי הרגליים.
כן, רוצה להתחיל כברלפני תחילת התרגול יש לתרגל את סרטון מספר 2 ואז לשיעור בדגש תנוחות הישיבה בצורותיהן השונות.
כן, רוצה להתחיל כברלפני תחילת התרגול יש לתרגל את הסרטון מספר 2 ואז לעבור את תנוחות הסיום.
כן, רוצה להתחיל כברהשיעור המלא, עיקר רצף התרגול בסדרה הראשונה בשיטת אשטנגה יוגה. תרגלו בהתמדה ותרגישו טוב יותר נפשית ופיזית כאחד.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור אירובי ואנרגטי קצר המשלב עבודה עם מוזיקה, בשילוב תנועות מאומנויות הלחימה.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור אירובי ואנרגטי קצר המשלב עבודה עם מוזיקה, בשילוב תנועות מאומנויות הלחימה.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור אירובי ואנרגטי קצר המשלב עבודה עם מוזיקה, בשילוב תנועות מאומנויות הלחימה. נתמקד על התנועה הנכונה, העלאת דופק ושריפת קלוריות, מתוך מרכיבי הכושר הגופני – גמישות, סיבולת לב ריאה, קוארדינציה.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור אירובי ואנרגטי קצר המשלב עבודה עם מוזיקה, בשילוב תנועות מאומנויות הלחימה. נ
כן, רוצה להתחיל כברפיטבול- הכדור הגדול שמוסיף עניין וגוון, תנועה וזרימה בשילוב תרגילים מעולם הפילאטיס.
כן, רוצה להתחיל כברשיעור קסום אשר יעריך, יגמיש ויחזק את גופך. חווית הcore מחברת בין הגוף לנפש, ו
כן, רוצה להתחיל כברשיעור סוחף מלא אושר ותנועה, אשר יעניק תחושת חיונית ואורך.
כן, רוצה להתחיל כברתנועתיות וחימום לשרירי הליבה, לפרקי כף היד. מתיחות והכנה פיזית ומנטאלית.
כן, רוצה להתחיל כברבטן גב- בשיעור זה נעסוק בכפיפות ופשיטות בוואריציות שונות ובמנחים השונים.
כן, רוצה להתחיל כברבשיעור זה נתמקד בפלג גוף תחתון. תרגילי כוח לרגליים כנגד משקל גוף, מתיחות ושיווי משקל.
כן, רוצה להתחיל כברחיזוק תוך מיקוד לפלג גוף עליון. משקל גוף ויציבות פלג גוף עליון. פתיחה ומתיחה לבית החזה.
כן, רוצה להתחיל כברSTABILITY AND ABILITY שיעור המתאים לרמת מתחילים וקצת יותר.
כן, רוצה להתחיל כברגב תחתון וירך אחורית- כיצד להתמודד עם אורח חיים ישבני , עומס וחוסר תנועתיות. מתאים לכולם עבודה הממוקדת בצד האחורי של הגוף , שחרור מתחים בגב וגמישות בירך האחורית.
כן, רוצה להתחיל כברללמוד להתגמש ולשחרר, עבודה על שני צמדי זוגות חשובים בגוף – כתפיים וירכיים, פתיחת מפרקים ותנועה, יכול לשמש גם כהכנה לתרגול מתקדם.
כן, רוצה להתחיל כברפיתולים וקשתות . עבודה ממוקדת שדרה . פיתולים לריווח אזור החזה והקלה על הנשימה ושיפור פעילות המערכות הפנימיות בגופינו. עבודה על פתיחת הצד הקדמי של הגוף תוך גישה לקשתות
כן, רוצה להתחיל כברהאם התשוקה לריקוד בוערת בכם? הצטרפו אלינו לשיעור שכולו ריקוד, שחרור, אנרגיות ואושר. אין צורך בניסיון קודם.
כן, רוצה להתחיל כברפשוט לרקוד ביחד איתי בצעדי ריקוד פשוטים וכיפיים מעולם האירובי, החיוך לא ירד, האנרגיה תעלה ונרגיש מאושרים!
כן, רוצה להתחיל כברבאימון זה נשתמש במשקולות ידיים ונראה כיצד בעזרת אביזר זה נוכל לעבוד על חיזוק כל שרירי הגוף!
כן, רוצה להתחיל כברשיעור עיצוב המתמקד בשרירי היציבה והמרכז, הגליל מעניק לנו תנועתיות תומכת ומאתגרת לכל המפרקים השרירים.
כן, רוצה להתחיל כברהכל מהכל בשיעור אחד! שיעור עיצוב אנרגטי שיעורר את הדופק והתנועה, מחזק ומאתגר עם השרפרף הקטן
כן, רוצה להתחיל כבר